Koningin Máxima gaat tóch weer voor deze omstreden outfit

Máxima draagt haar outfits de laatste tijd vaak opnieuw, ook als ze niet zo in de smaak vallen bij het publiek.

Lees ook

Koningin Máxima is heerlijk bezig om het meeste uit haar garderobe te halen: de laatste maanden zien we zelden nog een nieuwe outfit als Hare Majesteit bij een werkbezoek verschijnt. En dat betekent ook dat de meer controversiële creaties opnieuw de revue passeren.

Te jeugdig?

Op woensdag trok de koningin opnieuw een kleurrijke japon van Claes Iversen aan voor het jubileum van Fonds Kwadraat. De jurk droeg ze ook al eens in Zeeland in 2018, waarna er héél veel reacties opkwamen. Vooral de Argentijnse pers was niet mild: ze noemden de look te 'kinderlijk en te kleurrijk voor een koningin van haar leeftijd.' Tuurlijk mag Máxima gewoon dragen wat ze zelf mooi vindt, maar ze weet dat de modepolitie áltijd meekijkt. Op social media waren de meningen in ieder geval behoorlijk verdeeld.

Beeld: BrunoPress

Prinsjesdag

Zo vlak na Prinsjesdag doet de jurk in combinatie met het rode hoedje erg denken aan de ook al zo kleurige combinatie van Natan vorige week. Máxima heeft de smaak te pakken!

Beeld: BrunoPress

Of Máxima leest de Argentijnse bladen niet, of ze trekt zich er niets van aan. Groot gelijk, Majesteit! Voor zo'n kleurrijke noot op een regenachtige dag zijn wij altijd wel te porren, of je nu de vijftig gepasseerd bent of niet. Wat vind jij van de look?

Bron: Vanitatis | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook