Actrice Sharon Stone wéér aan de arm van prins Albert

Of prinses Charlene erg gemist wordt in Monaco?

Lees ook

Een paar dagen geleden schitterde actrice Sharon Stone al in het paleis van Monaco, woensdagavond was ze weer de +1 van prins Albert bij een feestelijke première.

Albert & Sharon

Het zorgt wel voor een opgetrokken wenkbrauw hier en daar: prins Albert en Sharon Stone die twee keer achter elkaar arm in arm verschijnen, terwijl prins Charlene nog altijd vastzit in Zuid-Afrika door haar medische problemen. De actrice en de vorst van Monaco woonden woensdag samen de eerste screening van No Time To Die in Monaco bij en liepen samen over de rode loper.

Beeld: BrunoPress

Niets nieuws natuurlijk, prins Albert die poseert met een showbizz-ster. Maar de timing is wel ietwat ongelukkig met alle geruchten over een huwelijkscrisis én de terugkeer van ex Nicole.

Lange vriendschap

Bij een fundraiser-gala vorig week verscheen Sharon ook al aan de arm van prins Albert – ze wordt gezien als een goede invaller nu prinses Charlene niet in het openbaar kan (of wil? We still don't know) verschijnen.

Beeld: BrunoPress

Geen schokkende keuze, aangezien prins Albert en Sharon Stone al een lange vriendschap hebben. Al had het Albert natuurlijk wel gesierd om gewoon met zijn zus te komen, die er nu een beetje koeltjes naast stond.

Beeld: BrunoPress

Hoewel sommige foto's anders doen geloven (die hierboven is van 2002, nog ver voor Charlene!) is er geen sprake van romantische gevoelens. De actrice krijgt regelmatig bloemen thuisgestuurd vanuit Monaco, maar dat is puur vriendschappelijk. “Ik ken hem al duizend jaar en hij is als een stiefbroer voor mij”, vertelde de actrice eerder dit jaar aan Independent. “Bij diners eten we van elkaars bord omdat we niet van hetzelfde eten houden, dus we spreken af: 'jij eet dit en ik eet dat.'” Bovendien vindt Sharon het wel leuk om een rich & royal kennis te hebben die haar af en toe kan uitnodigen voor een feestje in Monte Carlo. “Ik schep er graag een beetje over op, want daardoor voel ik me chic.”

Bron: People, Independent | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook