De eternity ring die Meghan Markle van prins Harry kreeg heeft déze verborgen boodschap

De ring van Meghan heeft meer betekenis dan wij ooit hadden gedacht.

Lees ook

De hand van Meghan Markle begint behoorlijk zwaar te worden, met al die juwelen die ze bij zich moet dragen. Om haar ringvinger draagt ze niet alleen haar verlovingsring en trouwring, maar ook nog een eternity ring die prins Harry haar voor hun one year wedding anniversary gaf. En die ring bevat een heel speciale boodschap.

Eternity ring

De maand mei heeft een speciale plaats in het hart van de Sussex'jes. Niet alleen werden zij op 6 mei 2019 de trotse ouders van hun eerste kind, ook gaven zij elkaar op 19 mei het jaar daarvoor het jawoord. Toen de tortelduifjes en kersverse ouders een jaar getrouwd waren, verraste Harry Meghan met een adembenemend mooie eternity ring. Niet alleen om hun wedding anniversary te vieren, maar ook om zijn nieuwe gezin te eren.

Harry sloeg de handen ineen met de bekende juwelier Lorraine Schwartz om de eeuwigheidsring zo speciaal mogelijk te maken. Zo bevat de ring de geboortestenen van Meghan, Harry en Archie: peridoot, smaragd en saffier. Nu het gezin van de Sussex'jes afgelopen zomer weer is uitgebreid, zou het zo maar eens kunnen dat daar binnenkort nog een steen aan toe wordt gevoegd. Dat zou dan een parel zijn, de geboortesteen van dochter Lilibet.

Gezondheidsvoordelen

Niet alleen zorgen de geboortestenen voor een persoonlijke touch, ze schijnen ook behoorlijk wat gezondheidsvoordelen met zich mee te brengen. Peridoot, de geboortesteen van de Duchess, kan bijvoorbeeld helpen tegen astma, sinussen en het verlichten van ziekten in het oog, de maag, schildklier en lever, vertellen de sieradenexperts van Steven Stone en kristalgenezingsexpert Angela Richardson aan Hello!. De geboortesteen van Harry, smaragd, kan helpen je stemming te verbeteren, je bloed te ontgiften en kan slapeloosheid genezen.

Ook de geboortesteen van zoontje Archie, de saffier, kan een positieve impuls hebben op je mentale gesteldheid. Volgens de experts versterkt de saffier je om met angst, stress, depressie en slapeloosheid om te gaan. Tot slot kunnen ook parels, de geboortesteen van Lili, zorgen voor een betere nachtrust. Het is wel duidelijk: met haar eternity ring om haar ringvinger komt de Duchess de nachten heerlijk door.

Werking

Hoe die kristallen precies werken? “De wetenschap heeft bewezen dat alles op bepaalde frequenties trilt. Persoonlijk geloof ik dat het dragen van kristallen ons helpt onze vibratie enigszins te veranderen, zodat we de helende eigenschappen ervaren”, legt kristalgenezingsexpert Richardson uit. “Op een meer praktisch niveau helpt het hebben van een externe focus, zoals een mooie geboortesteen, ons te concentreren op positiviteit.” Want wie wordt er nu niet blij van zo'n glinsterende ring?!

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook