Herfstklassieker: royals in camel coats

Met een beige mantel sla je niet snel de plank mis, weten deze royal ladies.

Lees ook

Zodra de eerste bladeren van de bomen dwarrelen, keert de camel coat terug in het modebeeld. Zo'n tijdloze, chique jas waar je één keer in investeert en waar je vervolgens jarenlang plezier van hebt. Of koop er meteen vijf, zoals de royals het lijken te doen. De kameelkleurige mantel mag in geen koninklijke garderobe ontbreken!

Hertogin van Cambridge

We noemden het al een klassieker, dus natúúrlijk heeft de hertogin van Cambridge er een in haar collectie. We hebben Kate het meest gezien in dit model van Massimo Dutti. Ze combineert de mantel graag met zwart en met panterpint: An excellent choice, Your Royal Highness.

Beeld: BrunoPress

Maar niet iedereen kan hem combineren met de tartan-sjaal die bij je eigen graafschap hoort. In Schotland staat Kate bekend als de gravin van Strathearn: de kleuren en het patroon van de sjaal horen bij die titel en staan ook nog eens beeldig bij de camel coat.

Beeld: BrunoPress

Hertogin van Sussex

Meghan Markle is behoorlijk toegewijd aan haar camel coats. Tijdens en ná haar royal jaren blijkt de mantel geliefde keuze. Hier een ethisch verantwoorde Sentaler, die ze ook in andere kleuren heeft.

Beeld: BrunoPress

Een goede Oscar de La Renta komt altijd van pas!

Beeld: BrunoPress

Bij de recente verschijning van de Sussex'jes in New York was de mantel er ook weer – de perfecte tussenjas met opgerolde mouwen.

Beeld: ProShots

Koningin Letizia

Love it or hate it, de kameelkleurige jas van koningin Letizia met een camel rok en kleurrijke top. Leti laat zien dat een klassieker zeker niet saai hoeft te zijn!

Beeld: BrunoPress

Koningin Máxima

Onze koningin droeg de winterfavoriet bij het staatsbezoek vanuit Jordanië en ging voor een leuke twist met de capemouwen.

Beeld: BrunoPress

Kroonprinses Victoria & prinses Estelle

Twinning! In Zweden laten ze zien dat elke generatie een goede camel coat kan gebruiken. Kroonprinses Victoria draagt de Manuela Coat van Max Mara, een iconische jas die menig celebrity ook in haar kast heeft hangen.

Beeld: BrunoPress

Queen Elizabeth

The Queen bewijst dat je nooit de oud bent voor een beige herfstmantel!

Beeld: BrunoPress

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook