Aan de betere hand? Prinses Charlene deelt nieuwe foto na ziekenhuisopname

De prinses van Monaco geeft een teken van leven op Instagram.

Nadat ze vorige maand met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis, lijkt het nu weer een beetje beter te gaan met prinses Charlene. Op Instagram deelt ze een (zeldzaam glimachend!) kiekje.

Van oor tot oor

Op haar Instagram-account deelt de vorstin van Monaco voor het eerst sinds haar laatste operatie weer een foto, waarop ze lachend van oor tot oor te zien is, met bijbel en rozenkrans. Charlene, die protestants werd opgevoed maar zich voor haar royal wedding bekeerde tot het katholicisme, de staatsreligie van Monaco, zou volgens insiders erg toegewijd zijn aan haar geloof. Iets wat ze met haar nieuwe foto ook uit lijkt te willen dragen. 'God Bless', schrijft de prinses bij het nieuwe portret.

Nog niet naar huis

In de reacties op de foto laten veel volgers weten dat ze blij zijn om te zien dat Charlene weer lacht en aan de betere hand lijkt te zijn. Een nieuwe gezondheidsupdate over de prinses is er echter niet. Eerder liet ze weten dat ze in ieder geval tot eind oktober niet terug zou kunnen reizen naar Monaco. Prins Albert gaf daarna nog een keertje aan dat hij hoopte dat het 'eerder kon worden.' Het stel leeft nu al maanden gescheiden, doordat Charlene vanwege haar infecties niet vanuit Zuid-Afrika terug kan reizen naar Monaco. “Ze zou maar een weekje blijven, ze is daar alleen maar gebleven vanwege de medische problemen die ontstonden”, vertelde prins Albert onlangs om de geruchten over een huwelijkscrisis tegen te gaan. “Ze is niet in ballingschap gegaan.”

Bron: Instagram, People | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws