Wait, what?! De Queen heeft een ondergrondse tunnel naar een bar

Zin in een borrel? Dan ben je bij de Queen aan het juiste adres.

Er even tussen uit sneaken om stiekem een borrel te drinken? Dat kan Queen Elizabeth doen wanneer ze wil. De man van prinses Beatrice onthult namelijk dat de Queen vanuit Buckingham Palace een ondergrondse geheime tunnel naar een van de beste bars in London heeft.

Tunnel

Jack Brooksbank, de echtgenoot van prinses Beatrice, zou volgens The Sun tijdens een koninklijke receptie iets hebben verklapt over de tunnel van de Queen. Volgens hem leidt de tunnel naar de zogeheten Dukes Bar van het St. James's Palace, een van de oudste koninklijke paleizen in Londen.

Tijdens die receptie – gesponsord door tequilamerk Casamigos, waar Jack zelf voor werkt – raakte hij aan de praat met Daily Mail-correspondent Richard Eden. Jack vertelde de correspondent toen dat de Queen een tunnel onder Buckingham Palace tot haar beschikking heeft. (Een shotje tequila te veel en de familiegeheimen liggen op tafel!)

Martini’s

De Queen kan – mocht ze dat willen – er ongestoord tussenuit knijpen. De Dukes Bar is een van de meest exclusieve gebouwen in London. Het café staat onder andere bekend om de 'legendarische martini's. En laat dat nou net het favoriete drankje van de koningin zijn. Of Hare Majesteit wel eens door de tunnel naar de bar is gegaan, is helaas niet bekend. Maar wat we wel weten is dat de tunnel lang niet de enige 'geheime doorgang' in Buckingham Palace is.

Naast de tunnel heb je bijvoorbeeld nog de 'geheime deur' van de Queen. Deze deur brengt je in de zogenoemde White Drawing Room, een van de meest extravagante kamers in het paleis waarin De Queen soms gasten ontvangt. Kortom, we kennen nog lang niet alle geheimen van het koninklijk paleis!

Lees ook:

7 fascinerende dingen die je nog niet wist over Buckingham Palace

Dit is de favoriete cocktail van koningin Elizabeth

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws