Carolina Dijkhuizen over haar liefdesleven: ‘Het lukt ons gewoon niet’

De zangeres en actrice begon onlangs met Jasmine Sendar de podcast 'single talk' over twee veertigplus-vrouwen op zoek naar de liefde. Aan Beau Monde legt Carolina uit hoe het ervoor staat.

Met een clubtour, grote filmrol én podcast is Carolina Dijkhuizen ineens all over the place. Maar hoewel de zangeres, actrice en presentatrice op professioneel gebied een grote doorbraak beleeft, wil het op het gebied van de liefde nog niet vlotten, vertelt ze aan Beau Monde.

Weinig tijd

De afgelopen jaren stond Carolina zeven of acht keer per week op de planken. “Dan blijft er weinig tijd over voor andere dingen”, vertelt ze in gesprek met Beau Monde. “Sinds ik met musicalpensioen ben – om meer televisie en film te doen – is die tijd er wel, maar ja… Ik ben nu een jaar of vier single. Natuurlijk heb ik datingsites geprobeerd, zoals InnerCircle, Happn, Tinder en Raya.”

Dingen alleen doen

“Ik ben een alfavrouw en inmiddels gewend om dingen alleen te doen. Mijn band aansturen, produceren, ik ben vaak de baas van dingen. Maar in een relatie vind ik het fijn als een man mijn hand pakt en zegt: ‘Kom chick, we gaan dit samen doen.’ Met Jasmine ben ik een podcast begonnen, ‘Single talk’, over twee veertigplus-vrouwen op zoek naar liefde. Want het lukt ons gewoon niet.”

Glamourgirl

“Mensen zien me optreden, of op een première. Dan ga ik full out, helemaal in de glam. En daar geniet ik enorm van. Dat schrikt mannen af, omdat ik te onbereikbaar lijk. Maar als je me kent, weet je dat ik eigenlijk een jongetje ben in een heel goede verpakking. Ik kom van het platteland, ik ben een tomboy. De artiest in mij is outgoing en zelfverzekerd, maar privé ben ik introvert en soms best verlegen. Ik hoef dan ook niet op de voorgrond te staan. Mannen denken vast dat ik high maintenance ben. Ja, ik ga dolgraag in een Claes Iversen naar een première, ik post lingerieshoots op Instagram… Maar ik heb ook een andere kant. En die wil ik nu meer laten zien”, besluit Carolina.

Benieuwd hoe het nu gaat met daten en hoe Carolina haar (liefdes)toekomst voor zich ziet? Dat en meer lees je in het hele interview met de actrice in de nieuwste Beau Monde. Vanaf woensdag 6 oktober in de winkels!

Bron: Agnes Hofman | Beeld: Dario & Misja | Styling Danielle Dinkgreve | Haar & make-up Paul Benjamin

Laatste nieuws