Kate en Meghan brengen de turtleneck weer helemaal terug

Coltruien en turtlenecks zijn terug van weggeweest!

Lees ook

De coltrui of turtleneck is je beste vriend nu er kouder weer op komst is. De truien zijn makkelijk te combineren en zorgen vaak voor een elegante look. En waar elegantie is, vind je ook Kate Middleton en Meghan Markle. Zij hebben ons bewezen dat de turtleneck dit najaar weer helemaal fashionable is!

Warm en cosy

Als er één ding belangrijk is aan de nieuwe herfst- en wintertrends, dan is het toch of ze ons lekker warm houden wanneer de temperaturen dalen. Het aankomende seizoen hoeven we ons hier niet erg druk over te maken. De coltrui biedt je gegarandeerd genoeg warmte gedurende de koude dagen en is toch très chic. Hoe je de turtleneck dit najaar draagt? Hertogin Kate gaf ons alvast een voorproefje.

Een klassieke herfstlook met een kleurige twist: vorige week verscheen Kate in een zwarte coltrui, met daarover een paarse jas en pantalon van Emilia Wickstead. Chique en classy!

Kate en William in Noord-Ierland, oktober 2021. Beeld: BrunoPress

Meghans staple

Ook Meghan weet een coltrui goed te combineren, ze heeft talloze exemplaren in haar kast. Ze droeg er vorige week nog eens tijdens haar bezoek met prins Harry aan New York. Met een strakke knot, nette jas en hoge hakken is Meghan hier elegant as always!

Meghan en Harry in New York, september 2021. Beeld: BrunoPress

Zoals Máxima

Ook nog scherp in ons geheugen staan de foto's die het Koninklijk Huis in het voorjaar deelde ter ere van koningin Máxima's vijftigste verjaardag. Met prominente rol voor de col!

Bron: Hellomagazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook