Aha! Dankzij deze crème weet Halle Berry haar huid zo jong te houden

Ook Halle doet aan skincare.

Lees ook

De mooie Halle Berry heeft een lichaam en huid waar je u tegen zegt. Hoe ze haar huid zo laat stralen? Daar heeft de 55-jarige actrice blijkbaar een speciaal maskertje voor.

Huid

Halle schitterde onlangs op de rode loper van het Opening of the Academy Museum gala in Los Angeles. Haar make-up artist, Jorge Monroy, deelde een kiekje van achter de schermen op Instagram en daarop was te zien hoe Halle haar huid verzorgde met een crème.

You see, het is dus niet alleen maar goede genen die Halle zo'n jonge huid geven. Halle gebruikt namelijk net zoals vele andere vrouwen ook een aantal crèmes. Een van haar favorieten is de Nanogold Repair Collagen Face Mask. Dit maskertje maakt gebruik van zuivere ingrediënten en polypeptide nanotechnologie en het bevat helende eigenschappen door colloïdaal goud en marien collageen 'om huidverbeterende voordelen te bieden, zoals minimale roodheid, minder ontstekingen en verbeterde elasticiteit,' zo staat in de beschrijving van het product. Juist ja! Je telt 45 dollar neer voor één masker, maar dan heb je ook wat.

Lichaam

Naast een stralende huid heeft Halle natuurlijk ook een lichaam om door een ringetje te halen. En daar doet ze ook van alles voor. Zo is ze bijna elke dag in de sportschool te vinden. Maar het strakke sportregime is niet het enige waar Berry haar prachtige lijf aan te danken heeft. Zo let ze ook erg op haar voeding. De actrice volgt namelijk een ketogeen dieet (weinig tot geen koolhydraten en veel vetten) en om haar sportprestaties te versterken drinkt ze na het trainen altijd een eiwitrijke chocolade shake. “Ik denk elke keer na over het voedsel dat ik in mijn lichaam stop; hoe dit mijn lichaam zal beïnvloeden en in welk opzicht het mij zal voeden”, aldus Halle.

Bron: Hellomagazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook