Meghan Markle had deze zorgen over haar lichaam

Dat je na twee kinderen niet meer hetzelfde lichaam hebt, is natuurlijk helemaal oké. Maar wel iets dat veel vrouwen toch bezighoudt – zo ook de hertogin van Sussex.

Binnen een paar maanden na de bevalling weer helemaal in shape? Voor de meeste moeders is dat niet de realiteit, maar de druk is er soms wel. Ook de hertogin van Sussex kan daarover meepraten.

Post-baby body

Een zwangerschap en een kind op de wereld zetten: het is niet niks. Naast een ingrijpende verandering van je leven, betekent het vaak ook dat je lichaam er anders uit gaat zien. Helemaal niets mis mee natuurlijk, al is het wel iets waar kersverse moeders zich soms zorgen over maken. Ook Meghan Markle zou zich bij haar eerste verschijning na de geboorte van baby Lilibet druk hebben gemaakt over haar post-baby body, onthult een getuige die met de Sussex'jes sprak.

Zes maanden

Baby Lili is inmiddels zes maanden oud. Vorige week verscheen Meghan voor het eerst sinds de geboorte van haar dochtertje weer in het openbaar. Van tevoren zou de hertogin – die er altijd uitziet om door een ringetje te halen – zich toch best wel zorgen hebben gemaakt om haar lijf. Tijdens een receptie spraken prins Harry en Meghan met de 10-jarige Emmie en haar moeder Eve, die achteraf verklapte hoe die ontmoeting verliep.

“Ze waren heel aardig. Toen Meghan ging zitten zei ik: 'Je ziet er geweldig uit en je bent net bevallen!' Harry keek naar zijn vrouw en zei: 'Zie je wel, dat zei ik toch!' zoals we dat ook zouden doen. Ze waren heel down to earth.”

Geen fitness en dieet

Het lijkt er dus op dat Meghan vóór het bezoek uitgesproken heeft aan prins Harry dat ze niet helemaal happy was met haar lichaam. Toch wil ze zichzelf naar verluidt niet te veel druk op leggen, zo kort na de geboorte van haar dochtertje. Zo zou ze haar fitnessschema en dieet even laten varen deze maanden en nam ze na de geboorte van Archie ook even de tijd voordat ze de draad weer oppakte. Groot gelijk!

Beeld: BrunoPress

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws