Komt Meghan Markle binnenkort met een eigen beautylijn?

Er lijken een paar hints te zijn...

Lees ook

Meghan Markle zou niet de eerste celeb zijn die een beautylijn opzet. Onder andere Cindy Crawford, Jennifer Lopez en Heidi Klum gingen de hertogin al voor. Of Meghan in de voetsporen van deze beauty's zal treden? Als we de geruchten moeten geloven lijkt het er wel op.

Cosmeticalijn

Er wordt namelijk gespeculeerd dat Meghan werkt aan het opzetten van haar eigen beautylijn. De afgelopen maanden zou Meghan namelijk samen met prins Harry en haar moeder Doria een aantal keer naar het huis van Guthy Renker-oprichter Bill Guthy in Californië zijn geweest. Meghan en Harry zouden meerdere keren gespot zijn bij het landgoed van de miljonair van het cosmeticamarketingbedrijf, maar waarvoor is niet helemaal duidelijk.

Gespot

Het koninklijke koppel zou zelfs met een privéjet van het cosmeticabedrijf hebben gevlogen naar hun rondreis door New York, zo meldde Daily Mail. Ook zou op het landgoed van Bill Guthy het interview met Oprah Winfrey zijn gefilmd. Woordvoerder van Meghan en Harry hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Of de hertogin echt werkt aan een eigen cosmeticalijn is dus nog niet zeker. Haar geweldige glow zou in ieder geval een goede reclame zijn. To be continued…

Bron: The Sun | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook