Oeh la la: Dries Roelvink showt ontbloot bovenlijf op Instagram

Die mag er best wezen!

Het duurt niet lang meer, of Dries Roelvink mag zichzelf officieel ‘opa’ noemen. Je zou dat echter niet zeggen als je zijn recente foto op Instagram ziet. De volkszanger is namelijk nog altijd in de sportschool te vinden en dat werpt ook duidelijk zijn vruchten af. Kijk mee!

Fit grandpa

Waarschijnlijk herinner je je wel de ANWB-reclame waarmee Dries rond 2007 op iedereens netvlies stond gebrand: wapperende manen, gebruind en afgetraind lijf en die ultrastrakke, felgele speedo. Maar dat Dries ook vandaag de dag nog altijd met flinke spierbundels voor de dag komt, wist je misschien niet. Hoewel de zanger ieder moment opa kan worden, betekent dit niet dat hij het dan ook maar rustiger aan doet met zijn lichaam. Integendeel!

Vakantie

Vanaf vakantie-eiland Ibiza deelt de zanger namelijk een gedurfde foto vanuit het zwembad. De gele speedo heeft hij dit keer ingeruild voor een losser, donkerrood exemplaar. Maar zijn afgetrainde lichaam ziet er nog minstens zo strak uit als vijftien jaar geleden! Dries heeft na deze foto niet heel lang meer kunnen genieten van zijn vakantie. “Nog even een frisse duik en dan gaan we ons rustig voorbereiden op de terugvlucht”, schrijft hij bij het zonnige kiekje.

In de comments bij zijn foto regent het complimenten voor de zanger. Zoon Dave Roelvink reageert met “My man!” en Bas Smit schrijft “Fit hoor hey!”. Ook vrienden en fans van Dries uiten hun bewondering. “Wat een lijf hè, die Dries” schrijft er een. “Ons voorbeeld, wat een man!” laat een ander weten. Het valt ons ook niet tegen!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws