Hot dad alert! Zo ziet de knappe vader van Dua Lipa eruit

*Smelt, smelt*

Lees ook

Dua Lipa timmert al jaren aardig aan de weg als zangeres. Met singles als Physical, Don't Start Now en Levitating heeft ze heel wat hits te pakken. Naast haar talent staan we ook versteld van haar knappe vader. Kijk mee!

Muzikaal

Dua Lipa's vader, Dukagjin Lipa, komt oorspronkelijk uit Albanië en Kosovo. De 52-jarige vader heeft een tijdje in London gewoond, maar toen Dua elf was, keerde hij weer terug naar Kosovo. Waarom? Dukagjin is onderdeel van de Kosovose band Oda en treedt daar regelmatig op. Nu weten we dus waar Dua haar muzikale talent van heeft!

En Dua Lipa heeft niet alleen het muzikale talent van haar vader, maar ook de goede looks. Op Instagram plaatst hij regelmatig kiekjes van hem en zijn dochter en wauw, wat een knappe familie!

Gezin

Nu vraag je je natuurlijk af of Dukagjin al bezet is, en (helaas) dat is-ie. De rockster is al sinds 1995 getrouwd met de moeder van Dua Lipa, Anesa Lipa. Naast Dua hebben ze ook nog twee andere kinderen, Rina Lipa en Gjin Lipa. We houden het maar bij scrollen door z'n Instagram-account dan…

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook