Koningin Máxima schittert (voor de vierde keer!) in kleurrijke outfit bij tentoonstelling

Deze outfit komt ons heel bekend voor!

Lees ook

Koningin Máxima is heerlijk bezig om het meeste uit haar garderobe te halen: de laatste maanden zien we zelden nog een nieuwe outfit als Hare Majesteit bij een werkbezoek verschijnt. Ook tijdens haar laatste werkbezoek trok Máxima weer een (oude) maar toepasselijke look uit de kast.

Bloementooi

Gisteren verscheen de koningin bij de tentoonstelling Viva la Frida! – Life and art of Frida Kahlo in het Drents Museum, ter ere van het leven van de kunstenares Frida Kahlo. Haar outfit? Een kleurrijke bloementooi, een top in bijpassend roze kleur, gecombineerd met een midi-rok in bloemenprint van all time favourite Natan. Máxima zag er gisteren weer op en top uit.

Overigens is Máxima niet voor niets voor deze opvallende outfit gegaan. Het is een mooie knipoog naar Frida Kahlo herself, die ook erg fan was van bloementooien in haar zelfportretten.

Koningin Máxima tijdens de tentoonstelling in Assen.
Frida Kahlo, met bloemenkrans @Bruniopress

Prinsjesdag

Kwam deze outfit jou ook zo bekend voor? Dat kan kloppen. De outfit lijkt namelijk heel erg op Máxima's Prinsjesdag-outfit!

Op Prinsjesdag droeg Hare Majesteit eenzelfde combinatie, ook van modehuis Natan. Zijn driekwartmouwen en bloemenrokken Máxima's nieuwe najaarsfavorieten?

Máxima tijdens Prinsjesdag 2021. Beeld: BrunoPress

En uiteraard kan de outfit je bekend voorkomen van de andere drie keren dat de koningin het ensemble droeg. De eerste keer alweer vijf jaar geleden, tijdens Koningsdag 2016 Zwolle (zie hieronder). De stijlles van Máxima: mooi zuurstokroze gaat nooit uit de mode!

Beeld: BrunoPress

Bron: Libelle, Modekoningin Máxima | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook