Prins Laurent schenkt klare wijn over afwezigheid van prinses Claire

Claire is het 'kotsbeu hoe ze behandeld wordt'.

Lees ook

Hoe zit het tussen prins Laurent en prinses Claire van België? Volgens de vele geruchten begint het huwelijk van het koninklijke koppel na achttien jaar scheurtjes te vertonen. Echter wil het stel zelf niets van deze geruchten weten. Sterker nog, Claire wordt naar eigen zeggen 'kotsbeu' van al deze speculaties. Prins Laurent geeft duidelijkheid.

Geruchten

De Grimaldi's zijn niet de enige die de scheidingsgeruchten van de roddelpers tegen moeten spreken – ook de Belgische prins Laurent heeft het er druk mee. Twijfel over zijn huwelijk met Claire bestond al enige tijd. Al sinds eind 2019 was de prinses niet meer in het openbaar gezien. Dat ze ook deze zomer tijdens de Nationale Feestdag afwezig was, leidde tot nóg meer speculaties.

Kotsbeu

Die speculaties moeten stoppen, vindt prins Laurent. Tijdens een bezoek aan het revalidatiecentrum TrainM in Antwerpen heeft de prins aan Het Nieuwsblad gereageerd op de ophef. “Mijn vrouw is intelligent, en ze begint het kotsbeu te worden hoe zij in sommige sferen hier in België wordt behandeld”, aldus Laurent. “Dit is haar manier om te zeggen dat ze niet akkoord gaat. En ze heeft gelijk.”

Eerder reageerde de jongere broer van koning Filip en prinses Astrid al op de geruchten over de relatie van zijn broer. “Ik kan je vertellen dat Claire en Laurent nog steeds samen zijn. Ik had ze minder dan een maand geleden nog allebei aan de telefoon. Al deze valse geruchten dienen tot niets, behalve mensen kwetsen. Het stel maakt het goed en blijft verenigd.” Duidelijk!

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook