Royal oppas: Deze celeb wil wel babysitten bij huize Cambridge

Avondje weg? Kate en William hoeven in ieder geval niet meer naar een oppas te zoeken!

Lees ook

Een goede oppas vinden voor je kroost kan soms een hele klus zijn. Maar niet voor Kate Middleton en prins William, want de aanbiedingen vliegen hen om te oren. Een daarvan is van een bekende, namelijk No Time to Die-acteur Rami Malek.

Vermoeide moeder

De acteur heeft namelijk verklapt dat hij wel eens heeft aangeboden om bij de Cambridges op te passen. Tijdens de BAFTA's van 2019 raakte hij aan de praat met Kate en stelde hij de brutale vraag, die de hertogin totaal niet zag aankomen. “Ik keek op een gegeven moment gewoon naar hertogin Kate en ik zei: 'Dit moet vermoeiend zijn'”, zo vertelde Rami onlangs bij Jimmy Kimmel Live.

“En zij zei: 'Waarom?' En ik zei: 'Je hebt net een baby gekregen, toch?' [Het was tien maanden na de geboorte van prins Louis, red.]. Ze was verbaasd, en ze vroeg: 'Hoe gaat het met je?' En ik antwoordde: 'Hoe gaat het met jou?' En op de meest koninklijke, elegante manier, gaf ze me een blik, maar je kon het zien. Stel je voor, je zou maar met al die acteurs moeten praten.”

Rami Malek. Beeld: BrunoPress

Oppassen

Hij gaat verder: “Ze [royals] zijn zo voorzichtig, maar het was zo cool, omdat ik denk dat ik haar even overrompelde, en ze me die blik gaf, op de meest elegante, professionele, koninklijke manier: 'Ja, het is heel wat om een kind te hebben.'”

En toen deed hij het lieve aanbod. “Het grappigste was dat ik zei: 'Weet je, als je ooit een dag vrij nodig hebt, een tijdje vrij, dan sta ik voor je klaar.' Zij zei: 'Wat bedoel je?' Ik zei, 'Ik kan babysitten. Gaan jullie maar uit, maak plezier.'” Aahw! Het is dat de Cambridge'jes een fulltime nanny hebben rondlopen in Kensington Palace, anders waren ze vást op het aanbod van de James Bond-schurk ingegaan.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook