Prinses Charlene weer onder het mes, ‘laatste ingreep voor terugkeer’

Afgelopen vrijdag moest prinses Charlene nogmaals een operatie ondergaan in Zuid-Afrika.

Lees ook

Prinses Charlene is na een lang ziekbed weer aan de beterende hand, maar moest afgelopen vrijdag nogmaals een operatie ondergaan in Zuid-Afrika.

Laatste ingreep

Prins Albert vertelde vorige week dat het beter ging met zijn vrouw en de prinses zelf deelde een lachend kiekje. Maar helemaal hersteld is de vorstin van Monaco nog niet. Het hof heeft bevestigd aan People dat de prinses afgelopen vrijdag nog een keer onder het mes is geweest voor de 'laatste procedure' voor haar terugkeer naar het vorstendom.

‘Zeer binnenkort’

Aan haar maandenlange verblijf in Zuid-Afrika komt nu bijna een einde. In het interview van vorige week vertelde prins Albert dat Charlene 'zeer binnenkort' weer in Monaco zou zijn. De prinses vertrok in eerste instantie voor een werkbezoek van een weekje, maar zit vanwege gezondheidsproblemen al maanden vast.

Prins Jacques en prinses Gabriella, de tweeling van Charlene en Albert, hebben hun moeder meermaals in Zuid-Afrika bezocht, maar hebben haar onder andere bij hun eerste schooldag in Monaco moeten missen. “Ik kan niet wachten tot ik met hen ben herenigd”, zei de prinses in juli al over haar twee koters. Zou het deze week dan eindelijk zover zijn?

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook