Werkt hertogin Kate aan een eigen documentaire?

Naar verluidt heeft ze geheime gesprekken gehad met een producent.

Lees ook

Krijgen we binnenkort een inkijkje in het leven van Kate Middelton? Volgens bronnen van de Britse Daily Mail heeft de hertogin van Camebridge in het geheim gesprekken gevoerd over een eigen documentaire.

Jonge kinderen

Naar verluidt heeft Kate gesprekken gevoerd met producent David Glover, die in het verleden regelmatig samenwerkte met natuurkundige Stephen Hawking. De documentaire gaat echter niet over het privéleven van de Cambridge'jes, maar zou wel persoonlijk zijn. Kate wil namelijk een serieus onderwerp aansnijden. Het programma zou gaan over de ontwikkeling van jonge kinderen, iets waar de hertogin veel affiniteit mee heeft.

Het programma Who Do You Think You Are wordt als voorbeeld genoemd. Hierin probeert een beroemdheid zijn of haar stamboom op te stellen, iets waar Kate zelf ook mee bezig is. Onlangs verklapte de royal namelijk dat ze bezig is om haar voorouders in kaart te brengen.

Inspiratie

Ook de BBC-documentaire Earthshot Prize: Repairing Our Planet zou een rol spelen bij de mogelijke plannen van de hertogin van Cambridge. Haar man, prins William, maakte deze docu onlangs met Sir David Attenborough. William heeft blijkbaar voor veel inspiratie gezorgd. “Ze is erg onder de indruk van de inspanningen van haar echtgenoot en weet hoeveel plezier hij heeft beleefd aan het maken van zijn ‘Earthshot’-serie”, weet de bron te vertellen.

Een woordvoerder van Kensington Palace wil niet ingaan op de geruchten, zegt Daily Mail. Zij geven aan dat áls er al een ontmoeting heeft plaatsgevonden, deze privé is. To be continued…

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook