De eerste kiekjes van prinses Beatrice met baby Sienna!

De kersverse moeder werd in hartje Londen gezien met baby Mapelli Mozzi.

Drie weken geleden werd prinses Beatrice de trotse moeder van dochtertje Sienna Elizabeth. Voor het eerst sinds de geboorte zijn moeder en kind samen gespot in Londen.

In de Britse hoofdstad heb je af en toe kans om een royal aan de wandel te spotten. Onlangs werden hertogin Kate en haar kinderen gezien in een speelgoedwinkel, afgelopen weekend was het prinses Beatrice die haar kleine spruit meenam door Londen. Het is de eerste keer sinds de geboorte van baby Sienna dat Beatrice en haar man Edo Mapelli Mozzi weer in het openbaar gezien zijn – met kinderwagen uiteraard!

De foto's zijn in handen van Daily Mailbekijk ze goed door op deze link te klikken – en tonen alleen de nieuwbakken ouders met hun kinderwagen. Van het twaalfde achterkleinkind van de Queen zien we geen glimp, maar toch weten we een héél klein beetje hoe de kleine Sienna eruitziet. Volgens vrienden van Beatrice heeft de baby net als haar moeder rossig haar. En oma Sarah Ferguson heeft laten weten dat haar kleindochter 'very, very beautiful' is (hoe kun je ook anders zeggen als trotse grootmoeder?). Ook prinses Beatrice straalt!

Of we nog een foto krijgen van Sienna Elizabeth zelf? We vermoeden dat Beatrice kiest voor een traditioneel familieportret na de royal doop, maar dat kan nog even duren. Ook van die ándere achterkleindochter, Lilibet Diana, hebben we immers nog geen kiekje te zien gekregen. Patience, patience!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, Daily Mail

Laatste nieuws