[Gesloten] Winactie! 5x het album ‘Beste Zangers seizoen 2021’

Luister de hits van De Beste Zangers keer op keer terug!

Lees ook

Van vrolijk meezingen tot een traantje wegpinken: de prachtige hits van 'De Beste Zangers' weten veel mensen te raken.

Luister jij ook graag keer op keer de nummers van 's lands beste artiesten terug? Goed nieuws, Beau Monde mag vijf keer het nieuwste album van de Beste Zangers weggeven!

Seizoen 2021

In de afgelopen jaren heeft het best bekeken muziekprogramma van de Nederlandse televisie De Beste Zangers veel hits opgeleverd. Samen met de Marcel Fisser Band zorgen de artiesten van Beste Zangers met hun prachtige liedjes voor een lach en een traan en bijzondere, prachtige momenten.

Op 28 oktober is alweer de laatste aflevering van seizoen 2021 te zien, maar gelukkig kunnen we nog lang nagenieten. De meest gevoelige en indrukwekkende nummers verschijnen op het album Beste Zangers seizoen 2021. En jij maakt kans om hem gratis thuis te ontvangen!

Beau Monde mag vijf keer het gloednieuwe album weggeven, met daarop de mooiste liedjes van Alides Hidding, Anneke van Giersbergen, Belle Perez, Bökkers, Karsu, Joe Buck en VanVelzen.

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Winnaars ontvangen bericht.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Beeld: LIEV

Laatste nieuws

Zie ook