Bekende van de Sussex’jes deelt update over baby Lilibet

We weten maar weinig over de jongste Sussex-spruit.

Prins Harry en hertogin Meghan houden hun kinderen heel bewust uit de schijnwerpers.

Baby Lili

Toen zoontje Archie geboren werd, maakten de Sussex'jes nog deel uit van de werkende royals en kwamen er een paar verplichte nummers voorbij. Een eerste foto vlak na de geboorte, nog eentje na de koninklijke doop en heel af en toe een kiekje op Instagram. Met dochtertje Lili – nu alweer zes maanden oud! – zit het heel anders. Harry en Meghan willen hun kinderen een leven buiten de schijnwerpers geven en van baby Lilibet hebben we dan ook nog geen enkele foto gezien, tot groot ongenoegen van veel Sussex-fans.

Verhaaltje voor het slapengaan

Prins Harry heeft zelf één keer bij een besloten evenement iets losgelaten over zijn kleine dochter. “Het is echt wel jongleren met twee jonge kinderen”, gaf hij toen toe. Ook gaf de prins prijs dat hij en Meghan “tot nu toe geluk hebben gehad”. Lili is “erg rustig en vindt het prima om gewoon ergens te zitten, terwijl Archie als een dolle rondrent”.

Een bekende van prins Harry heeft nu een nieuwe update gegeven over het familieleven van het gezin. “Harry is dol op Lili en leest haar graag verhaaltjes voor het slapengaan voor en wiegt haar in slaap”, vertelt de source aan US Weekly. “Hij heeft echt magische handen.” Ook laat de insider weten dat het gezinsgeluk nu compleet is voor de Sussex'jes. “Elke dag wordt prins Harry gelukkiger. Er is zoveel liefde en dankbaarheid en om meer vragen ze niet.”

Harry en Meghan bij de doop van Archie. Beeld: BrunoPress

‘Helemaal geen foto’s’

Meghan verklapte bij haar bezoek aan New York enkele weken terug één ding over haar dochter. “Ze is prachtig”, antwoordde de hertogin van Sussex op de vraag hoe het met baby Lili ging. Het lijkt erop dat we het met die omschrijving moeten doen, want royaltykenners én paparazzi vragen zich af of we de komende jaren ooit wel een foto van Lilibet te zien krijgen. “Harry en Meghan geven de privacy die ze met moeite verworven hebben niet zomaar op”, klinkt het. Ze zouden willen wachten tot Archie en Lili zélf hun toestemming kunnen geven om op de foto te gaan. En ook rondom de villa van Harry en Meghan liggen geen fotografen klaar voor een exclusief kiekje. “Als je foto's van Archie en Lili maakt, zullen hun ouders je hoe dan ook aanklagen, waar je ook was”, vertelt paparazzo Giles Harrison aan Daily Beast. “En zij kunnen je een stuk vaker aanklagen dan jij jezelf kunt verdedigen.” Héél misschien zien we de twee kinderen volgend jaar bij Trooping of the Colour en het grote jubileum van Queen Elizabeth, maar we durven er niet meer op te rekenen!

Bron: Vanity Fair, Marie Claire US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws