Zo zien we een heel andere kant van prinses Estelle!

De dochter van prinses Victoria laat zich heerlijk gaan op de tribune.

Lees ook

Weet je nog hoe enthousiast prins George afgelopen zomer op de tribunes zat bij het EK voetbal? Hij is niet de enige jonge royal met een hart voor de balsport, ook de Zweedse prinses Estelle gaat lekker los bij elk doelpunt.

We zien de 9-jarige dochter van kroonprinses Victoria meestal in keurige jurkjes bij officiële gelegenheden, aan de hand van haar moeder of ietwat verveeld met broertje prins Oscar.

De 44ste verjaardag van prinses Victoria, juli 2021. Beeld: BrunoPress

De toekomstige troonopvolgster heeft al de nodige ervaring met het poseren voor de pers en beleefd glimlachen in poppige jurkjes. Maar soms zien we prinses Estelle en prins Oscar gelukkig ook echt even lekker kind zijn.

Het gezin van de kroonprinses bij de doop van prins Julian, zomer 2021. Beeld: BrunoPress

Al gaat óók buitenspelen af en toe in klederdracht – dat levert nu eenmaal leukere persplaatjes op.

Prinses Estelle in 2016. Beeld: BrunoPress

Maar waar de jonge prinses helemaal zichzelf kan zijn? In het voetbalstadion, leerden we dit weekend. Samen met haar ouders en broertje was Estelle bij de wedstrijd Zweden-Kosovo voor de kwalificaties van het volgende wereldkampioenschap. En we kunnen wel zeggen dat ze een enthousiaste fan is! High fives, armen in de lucht en een shirt met haar naam op de rug. Bekijk alle foto's in dit artikel van Paris Match.

Het werd 3-0 voor de Zweden, dus als de spelers hun succes doorzetten zien we voetbalfan Estelle volgend jaar nog een stuk vaker heerlijk losgaan op de tribune!

Bron: Paris Match | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook