De vier iconische kapsels van hertogin Kate

De hertogin van Cambridge heeft een paar duidelijke favorieten, wat is de jouwe?

Lees ook

Niet alleen de gouden glitterjurk die Kate Middleton onlangs droeg was een behoorlijke afwijking van haar normale stijl, ook haar kapsel bij de James Bond-première was ongekend voor de hertogin. Normaal rouleert ze liever met deze vier 'standaard' maar oh zo stijlvolle hairdo's.

Je kunt de hertogin van Cambridge uittekenen met één van haar vier favoriete kapsels: losse golvende lokken, een lage knot, een paardenstaart of half opgestoken haar. Haar recente rode-loper-hairdo ↓ kun je gerust een uitspatting noemen.

Beeld: BrunoPress

Maar dat betekent niet dat Kate's normale kapsels saai zijn. Integendeel! De hertogin laat zien dat herhaling ook stijlvol kan zijn en haar vier favoriete haardrachten zijn inmiddels iconisch. Kijk mee!

De losse lokken

Ze is ongetwijfeld een van de royals met de meest jaloersmakende haren. De bruine lokken van Kate Middleton doen het altijd goed, en ze laat ze dan ook graag los wapperen.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

De paardenstaart

Een paardenstaart is eenvoudig en praktisch, maar dat maakt 'm nog niet ongeschikt voor een toekomstige koningin. Hertogin Kate liet onlangs weer zien hoe professioneel een staart kan staan (laat je niet afleiden door de vogelspin…)

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Half opgestoken

Heel kenmerkend voor Kate: een paar lokken naar achteren vastzetten en de rest los laten hangen. Zelf is de hertogin zo'n fan van dit kapsel, dat ze het tegen de traditie in per se op haar bruiloft wilde dragen. Normaal gaan royal brides voor een volledig opgestoken kapsel.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

De lage knot

Een lage chignon is Kate's go to kapsel wanneer er een chique gebeurtenis in de agenda staat, van gala tot bruiloftsfeest. Groot voordeel van deze look is dat-ie goed samengaat met het soms verplichte hoofddeksel én met tiara.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook