Mooi! Prinses Mary showt nieuwe haarstijl

De kroonprinses van Denemarken heeft de schaar in haar bruine lokken laten zetten.

Lees ook

New season, new hair! Prinses Mary van Denemarken heeft de schaar in haar bruine lokken laten zetten en verschijnt nu met een korter koppie. Niet zo radicaal als prinses Charlene vorig jaar, maar toch een frisse herfstcoupe.

Uitwaaien

Even voor het hele plaatje: afgelopen weekend zagen we de kroonprinses nog bij de hoogste uitkijktoren van Denemarken, lekker uitwaaien met prins Frederik.

Beeld: BrunoPress

Misschien dat Mary dáár op het idee kwam om voortaan met een korter kapsel door het leven te gaan, want de Scandinavische herfstwind en haar kastanjebruine manen bleken niet zo goed samen te gaan.

Beeld: BrunoPress

En da's best onhandig als je weet dat er een heel camerateam klaarstaat en van je verwacht wordt dat je op ieder moment verzorgd voor de dag komt.

Beeld: BrunoPress

Op de schouders

En dan gaat nú de schaar erin, moet Mary gedacht hebben. Hoe dan ook, bij haar eerstvolgende werkbezoek verscheen de Deense prinses met kortere lokken. Het komt nog altijd net over haar schouders – we zeiden al, het is geen grote uitspatting – en het is wat ons betreft een prachtige coupe voor het najaar. Je ziet de lengte vooral goed op de tweede foto hieronder.

Wij zijn fan! De kroonprinses bezocht hier een middelbare school ter ere van Wereldmeisjesdag. Mary zit de laatste maanden absoluut niet stil en is meer dan ooit in beeld, met of zonder Frederik aan haar zijde. Schoonmoeder koningin Margrethe vermaakt zich ondertussen prima in Groenland, wél met dezelfde haardracht maar eh, niet met een alledaagse outfit.

Bron: Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook