Kleindochter Queen Elizabeth sleept fashioncampagne in de wacht

Een modellencarrière voor Zara Tindall!

Lees ook

Een modellencarrière voor Zara Tindall! De dochter van prinses Anne is het gezicht van een nieuwe modecampagne, maar verwacht geen glitter en glamour.

Eigen loopbaan

Prinses Anne liet haar kinderen, Zara en Peter, opgroeien zonder koninklijke titels en verplichtingen. Zara heeft altijd laten weten erg gelukkig te zijn met die keuze van haar moeder. De kleindochter van de Queen kan zonder problemen haar eigen carrièrepad kiezen en de handen ineenslaan met bedrijven die haar aanspreken.

Af en toe pakt Zara heus wel een leuke kans mee – een royal wedding inclusief tiara, een bezoek aan Royal Ascot inclusief verplicht hoedje – maar het liefst is ze 'lekker gewoon'. En dat is ook precies wat ze uitstraalt in de fashioncampagne van het Britse merk Musto, voor wie ze au naturel poseert in een degelijke outdoor-jas.

Door weer en wind

De fotoshoot heeft Zara te danken aan haar samenwerking met het merk Musto. “Ik draag het al sinds mijn kindertijd en ik vind het zo leuk om mijn rol als Musto-ambassadeur voort te zetten door bij te dragen aan hun campagne voor herfst/winter 2021”, legt de moeder van drie uit. “Of ik nou een wandeling maak over het platteland of voor mijn paarden zorg, ik weet dat ik bestand ben tegen de slechtste Britse weersomstandigheden en er tegelijk nog stijlvol uit kan zien ook.” Een leuke bijverdienste voor Zara (of zou ze er een gratis voorraad regenjassen voor terugkrijgen?).

Royal modellen

Zara is zeker niet de enige royal die haar naam verbindt aan de modewereld. Koninklijke influencers als Lady Amelia Windsor (hieronder) en prinses Maria-Olympia van Griekenland staan regelmatig model, Kate Middleton schitterde ooit op de cover van Vogue en ook de royals uit Monaco kunnen er wat van. Typisch is dat Zara, net als haar moeder altijd down to earth, gekozen heeft voor een waterdicht outdoor-merk en niet voor exclusieve couture. Passend!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, Musto

Laatste nieuws

Zie ook