Prinses Eugenie’s eerste glam uitstapje sinds de geboorte van baby August

We zien Eugenie niet vaak meer 'in het wild'!

Lees ook

We zien prinses Eugenie niet zo vaak meer in het Londense nachtleven sinds ze in februari moeder werd van zoontje August. Maar voor haar wedding anniversary deze week maakte ze een uitzondering!

Afgelopen maandag schakelden de Brooksbanksjes hun nanny in en gingen prinses Eugenie en hubby Jack zonder baby August op pad. Het adres voor hun date night? De ultra-exclusieve Oswald's Club waar de Londense high society zich graag verzamelt. Voor de gelegenheid koos Eugenie voor classy, maar glamourous. Op de foto's die Daily Mail van de prinses maakte, zien we haar in een little black dress van Maje, een camel coat van Max Mara en met een zwarte handtas van Louis Vuitton.

Chic hoor! De kans is groot dat Eugenie en Jack even een baby-vrij avondje namen om hun huwelijksjubileum te vieren. Afgelopen dinsdag waren de tortelduifjes alweer drie jaar getrouwd, een heugelijke dag waar de prinses van York ook op Instagram even bij stilstond. Daar deelde ze een niet eerder vertoonde foto van de avondreceptie van haar royal wedding, in de jurk die ze op Grace Kelly liet inspireren.

Bron: Hello, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook