Even binnenkijken: zo ziet de sportschool van prins William en Kate eruit

Voor zo'n 2200 euro kun je hier naar hartelust sporten.

Lees ook

Prins William en Kate Middelton doen er alles aan om in shape te blijven. De tortelduifjes trainen dan ook regelmatig samen in de sportschool. Benieuwd hoe de sportschool van een royal er vanbinnen uitziet? Laten we een kijkje nemen!

Harbour Club

William en Kate sporten naar verluidt niet alleen in hun privégym, maar ook bij de Harbour Club in Chelsea. Een paar jaar geleden werd het stel hier al eens gespot, toen ze de sportschool verlieten. Het schijnt dat de hertog en hertogin van Cambridge destijds lid waren. Het is echter niet bekend of ze dat nog steeds zijn. Wat we wél zeker weten, is dat wijlen prinses Diana lid was van dezelfde sportschool. De prinses van Wales werd regelmatig bij de Harbour Club gezien, waardoor het al snel een royal tintje kreeg.

De kosten

Wil je in deze koninklijke sportschool trainen? Dan moet je diep in de buidel tasten. Het inschrijfgeld voor een volwassene staat op ruim 1800 euro. Daarbij komt nog eens 380 euro per maand voor een volledig lidmaatschap, wat neerkomt op zo'n 2200 euro in totaal voor de eerste maand. Daarvoor krijg je natuurlijk ook iets terug! Zo heb je toegang tot alle ruimtes van de sportschool en kun je ook de tennisbanen gebruiken. Laten we eens binnenkijken bij deze royal sportschool!

Binnenkijken

De Harbour Club beschikt over drie zwembaden: een binnenzwembad van 25 meter, een adult only binnenzwembad van 25 meter en een watervalzwembad van 14 meter. Genoeg keuze dus om eens heerlijk wat baantjes te trekken. De zwembaden zijn gelegen in een luxe en rustgevende omgeving, waardoor je bijna zou vergeten dat je aan het sporten bent.

Maar er is meer! Wat dacht je van een hydrotherapiezwembad? Of kom helemaal tot rust in de sauna of een stoombad. Ook zijn er verschillende spa-behandelkamers, zes verwarmde bedden langs het zwembad en een aromatherapiekamer. Heerlijk relaxen na het sporten? Ja, de Cambridge'jes hebben het goed voor elkaar!

Geen zin om te zwemmen? Wellicht is tennis dan iets voor jou. De sportschool van prins William en Kate heeft hier meer dan genoeg ruimte voor. Zo zijn er 12 indoor tennisbanen, 3 padelbanen en twee indoor tennisbanen voor de jeugd. Mochten de jongste Cambridge'jes, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, de sport willen proberen, dan is dit een ideale locatie. Er zijn bovendien tenniscoaches aanwezig bij de club.

Natuurlijk is de gym zelf uitgerust met alle apparatuur die je maar kunt bedenken: loopbanden, crosstrainers, spinningfietsen, pilatesmachines, trapmachines, roeimachines en many more. We kunnen ons voorstellen dat de sporty royals hier met veel plezier naartoe gaan om te sporten. De keuze is reuze en het ziet er prachtig uit!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook