Eugenie’s make-up artist onthult details over haar bruidslook

De prinses zag er stunning uit op haar grote dag!

Lees ook

We zijn altijd benieuwd naar koninklijke make-upgeheimen. Lucky us! Want de make-up artist die Eugenie's look verzorgde op haar bruiloft, deelt een aantal details over haar look.

Eugenie’s look

Begin deze week vierden prinses Eugenie en hubby Jack Brooksbank dat ze drie jaar getrouwd waren. Een prachtige mijlpaal voor de Brooksbankjes én een goede reden om terug te blikken op deze heugelijke dag. Want de bruid zag er prachtig uit op haar grote dag, in een jurk van Peter Pilotto. Haar opgestoken haar en natural make-up maakten het geheel helemaal af.

Hannah Martin was verantwoordelijk voor de make-up op de grote dag. En daar is ze nog steeds ontzettend trots op, zo liet ze onlangs weten met een throwback op Instagram. “Ik vind het geweldig hoe we van klassieke, tijdloze make-up voor overdag zijn gegaan en vervolgens met een extra touch naar prachtige glamour voor de avond gingen”, blikt Martin terug op de trouwdag van Eugenie en Jack.

Tipje van de sluier

De make-up artist onthult dan ook met alle liefde een paar details over Eugenie's look. Voor deze royal wedding gebruikte ze de producten van Bobbi Brown. Om welke producten het precies gaat, wil ze niet zeggen. Echter is Eugenie niet de enige bruid die Hannah heeft opgemaakt, ze deed onder meer ook de make-up van Zara Tindall op haar bruiloft. In een podcast met collega Lisa Potter-Dixon licht ze een tipje van de sluier op. “Ik doe het hele jaar door veel bruiden. Tijdens de zomermaanden speel ik graag met polijstende brons- en goudtinten, maar voor winterbruiden verwissel ik bronze kleuren voor iets meer grijzige tinten – die zijn altijd zo mooi”, vertelt ze. “Dus een zachtgrijze oogkleur, misschien een beetje gemêleerd, en heel veel mascara.”

Ze voegde eraan toe: “Ik gebruik altijd veel blush, ook al zijn het de wintermaanden. Als je een lange ivoren jurk draagt, heb je dat vleugje kleur op de appels van de wangen nodig om er fris uit te zien.” Eugenie had ook zo'n prachtige glow op haar bruiloft, met dank aan Hannah!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook