Fashioninspiratie: royals in herfstkleur bordeauxrood

Een typische herfstkleur die bijna iedereen goed staat, ook deze royal dames!

Lees ook

Dat de kleur vernoemd is naar wijn, is voor ons sowieso al een dikke pré. Maar bordeauxrood is ook nog eens chique, veelzijdig, herfstig en staat veel mensen flatteus. Deze royals zijn in ieder geval fan!

Meghan Markle

De hertogin van Sussex is dol op wijnrode outfits in combinatie met zwart of ton-sur-ton. Meghan koos voor een bordeauxrode leren jas en jurk bij haar eerste verschijning als vriendin van prins Harry en sindsdien is de kleur niet meer weg te denken uit haar garderobe.

Koningin Máxima

De koningin kan bijna elke kleur goed hebben, dus natúúrlijk hangt er ook bordeauxrood in haar kast. Het is geen kleur die vaak voorbijkomt, maar als ze dan toch voor donkerrood gaat, dan vaak wel helemaal van top tot teen.

Kate Middleton

Ook de hertogin van Cambridge weet er wel raad mee! Bordeauxrood gaat altijd goed met zwart, maar Kate laat zien dat je de kleur ook prima met groen kunt combineren zonder kerstboomeffect.

Koningin Letizia

Zo'n bordeauxrood mantelpakje heeft koningin Letizia ook in de kast hangen. De Spaanse reina draagt de kleur vaak bij de wat chiquere gelegenheden.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook