De 5 beste verjongingstips van hertogin Kate’s… juwelier!

Kate en haar zus Pippa volgen ze inmiddels trouw op.

Lees ook

Een van de favoriete juweliers van de hertogin van Cambridge is uit de school geklapt over de gouden sieradentips die je jaren jonger laten lijken. Kate en haar zus Pippa volgen ze inmiddels trouw op.

Volgens Belinda Scott van Heavenly Necklaces, een label dat Kate regelmatig draagt, is sieraden slim kiezen een manier om meteen jonger te lijken. Haar beste tips op een rijtje:

1 Ronde oorbellen compenseren een lang gezicht. Het gezicht van een baby is zo goed als rond, maar gelaat, neus en oren worden steeds langer naarmate er meer jaren op de teller staan. Lange oorbellen versterken dat effect, ronde vormen verminderen het juist.

2 Kies voor kleur. Zwart mag dan multifunctioneel zijn, maar laat je onnodig ouder lijken omdat het kleur uit de teint haalt. Simpele heldere diamanten of kristallen maken de uitstraling nog harder. Kleur maakt juist zachter, dus overweeg eens (half)edelstenen, zoals ook koningin Máxima regelmatig draagt. Wie dat niet mooi vindt, kiest volgens Scott het beste voor roze en geel goud(kleurige) sieraden voor glow en warmte, en laat zilver en witgoud links liggen.

3 Zorg voor een parelsnoertje of parelknopjes. Parels doen wonderen voor de teint, maken het wit van de ogen en tanden helderder.

Beeld: BrunoPress

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook