Prinses Charlene over gemis kinderen: ‘Andere moeders zullen dit herkennen’

'Ik kan niet wachten om naar huis te gaan', aldus de prinses in een nieuw interview.

Wat een korte trip naar Zuid-Afrika moest zijn, veranderde in maanden weg zijn van huis. Prinses Charlene werd gevloerd door een kaakholteontsteking en moest hiervoor meerdere keren onder het mes. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met de prinses en kan ze niet wachten om haar kinderen in haar armen te sluiten.

Gemis is groot

Prinses Charlene is nu al bijna een half jaar in Zuid-Afrika. Ze zou hier aanvankelijk een paar maanden verblijven, tot een ontsteking roet in het eten gooide. Voor haar liefdadigheidsreis heeft ze namelijk haar kaakholte laten verhogen – een ingreep die de tandarts kan doen om meer ruimte te maken voor een implantaat. Na een tijdje kreeg ze ongelofelijk veel oorpijn en kreeg ze te horen dat ze een kaakontsteking had. Sindsdien blijft de druk in haar oren maar niet gelijk, waardoor ze fysiek niet in staat is om in het vliegtuig te stappen. Hierdoor is de echtgenote van prins Albert al een behoorlijke tijd van huis.

Prins Jacques en prinses Gabriella, de tweeling van Charlene en Albert, zijn al meerdere keren naar Zuid-Afrika gevlogen om hun moeder te zien. Toch wordt dit momenteel lastig aangezien de kinderen nu ook naar school gaan. In een nieuw podcast-interview laat Charlene weten dat het gemis groot is. “Ik kan niet wachten om naar huis te gaan, ik mis mijn kinderen verschrikkelijk. Ik denk dat elke moeder die maandenlang van haar kinderen is gescheiden hetzelfde gevoel heeft”, stelt de prinses.

Prinses Charlene is 8 oktober opnieuw onder het mes gegaan. Dit zou een 'laatste procedure' zijn voor haar terugkeer naar het vorstendom. Prins Albert kon al vertellen dat ze 'zeer binnenkort' weer in Monaco zou zijn. Wanneer ze weer voet zet op Monegaskische bodem is nog niet bekend. Afgelopen weekend deelde de Charlene een nieuwe foto vanuit Zuid-Afrika op Instagram, waarna volgers zich in groten getale afvroegen of het wel echt beter ging met de prinses. We hopen het voor Charlene en haar gezin!

Bron: Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws