Er is nóg een spraakmakend Oprah-interview in de maak

Na prins Harry en hertogin Meghan heeft Oprah nog een beroemdheid weten te strikken voor een openhartig babbeltje.

Lees ook

Na Meghan Markle en prins Harry eerder dit jaar neemt nog een celebrity plaats in een van Oprahs tuinstoelen om haar hart te luchten voor de camera's.

Exclusief interview

Volgens Variety mag Oprah Winfrey opnieuw een uniek interview afnemen, ditmaal met Adele. Na jarenlange stilte is de Britse zangeres terug in de spotlights om haar gloednieuwe album te promoten. En daarbij hoort dus ook een openhartig gesprek met de talkshow-ster. Naar verluidt wordt het Adele's eerste “uitgebreide gesprek dat op televisie wordt uitgezonden, over haar nieuwe album, de verhalen achter de nummers, het leven na haar scheiding, gewichtsverlies en het opvoeden van haar zoon.” De setting is vergelijkbaar met die van de Sussex'jes in februari dit jaar: de eigen rozentuin van Oprah.

‘Mijn leven viel zonder waarschuwing uit elkaar’

Het mag dan wel het eerste televisie-interview van de hitzangeres zijn, vorige week deed Adele haar verhaal al aan Vogue. “Mijn leven viel zonder waarschuwing uit elkaar”, vertelde ze daarin over haar scheiding. Vooral voor haar zoontje vindt ze het lastig. “Het heeft hem echt ongelukkig gemaakt. Dat is een grote wond voor mij, en ik weet niet of die ooit helemaal kan genezen.”

Het grote Oprah-interview met Adele wordt verwacht op zondag 14 november op de Amerikaanse zender CBS. Wij zitten klaar!

Bron: Harper’s Bazaar US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook