Waarom prinses Charlotte de rijkste royal kan worden

Volgens de 'Rich Kids list' kan de dochter van prins William en hertogin Kate razendsnel miljardair worden.

Lees ook

De 6-jarige prinses Charlotte heeft de potentie om binnen no time de rijkste royal te worden, zo stelt een nieuw onderzoek naar de meest vermogende kinderen van 2021. En dat vooral dankzij haar moeder, Kate Middleton.

Mini-miljardair

Ze leert net lezen en schrijven, maar heeft nu al alles in zich om later miljarden binnen te halen. Onderzoek laat een rooskleurige toekomst zien voor prinses Charlotte, de dochter van prins William en hertogin Kate. Nu al heeft ze een leuk zakcentje in haar spaarvarken zitten. De nettowaarde van de jonge prinses wordt momenteel geschat op 5,6 miljard (!!!) euro volgens gegevens van Electric Ride on Cars, die een lijst van Rich Kids 2021 samenstelde. En als ze in de voetsporen van haar moeder treedt, kan Charlotte dat bedrag de komende jaren nog flink aanvullen ook.

Prinses Charlotte en prins George. Beeld: BrunoPress

Influencer in de dop

Een deel van dat gigantische bedrag heeft prinses Charlotte te danken aan haar toekomstige erfenis. Ze zal immers op een dag de dochter zijn van de koning, waardoor ze een leuk familievermogen op haar rekening kan hebben staan. Maar niet alleen door prins William is 'Lottie' schathemeltjerijk. Een groot deel van haar geschatte nettowaarde is gebaseerd op de enorme invloed van moeder Kate.

'The Kate Effect' heeft al jaren enorme invloed in de modewereld. De kleding en accessoires waarmee Kate wordt gezien, vliegen vervolgens als warme broodjes over de toonbank. Als er iemand een succesvolle fashion influencer is, dan is het de hertogin van Cambridge wel. Ook de kinderkleding van prinses Charlotte is meestal binnen mum van tijd uitverkocht wanneer er weer een nieuw kiekje wordt vrijgegeven. Net als haar moeder zou prinses Charlotte zo maar eens het allerbeste uithangbord kunnen worden dat modemerken zich kunnen wensen. Juist daarom wordt het vermogen van de piepjonge prinses nu al zo hoog ingeschat. Mocht ze ooit een Instagram-account aanmaken, dan hebben de Kardashians er meteen een grote concurrente bij.

Kate en een jonge prinses Charlotte. Beeld: BrunoPress

Eigen smaak

Achternichtjes van prinses Charlotte, zoals Lady Kitty Spencer en Lady Amelia Windsor, weten hun Instagram-beroemdheid al goed te gebruiken om leuke samenwerkingen in de wacht te slepen. Dus wie weet ligt er ook een leuke (en winstgevende) modecarrière voor Charlotte in het verschiet?

De kleine Cambridge wordt nu natuurlijk gekleed door mama Kate en haar styliste en we kunnen niet wachten tot haar eigen kledingsmaak steeds meer naar voren zal komen. Volgens prins William heeft Charlotte nu echter heel andere interesses dan prinsessenjurken. Tijdens een Instagram Live deze week kreeg de hertog van Cambridge de vraag voorgeschoteld of 'eenhoorns echt bestaan.' Waarop Wills gekscherend antwoordde: “Als je het aan mijn dochter vraagt wel. Maar dit is beroepsgeheim, dus ik kan hier geen commentaar op geven.” En, stijgt de vraag naar eenhoorns al?

Bron: Nine.com.au | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook