Chique! Het nieuwe accessoire van kroonprinses Victoria

Vintage vibes!

Lees ook

Kroonprinses Victoria heeft het goed voor elkaar. Het regenachtige Zweden heeft ze deze week verruild voor het zonnige Rome, waar de dikke mantels nog niet aan hoeven en de prinses haar tot in de puntjes verzorgde nazomeroutfit kan showen.

Samen met prins Daniel is Vic op handelsmissie in het Italiaanse Rome en Turijn. Helaas voor de Zweedse royals betekent dat geen tripje vol pizza en wijn ergens op een zonnig terras, maar een bezoekje aan een Italiaanse IKEA (ja, echt waar) en een diner met de Zweedse ambassadeur.

Beeld: BrunoPress

Met haar verschijning brengt prinses Victoria ons alsnog in Mediterrane sferen. Hoe zomers en Italiaans, die knot met een sjaaltje! Het is een haaraccessoire dat we niet vaak zien bij de royal ladies, maar Victoria houdt het heel chique met haar strakke knot en gouden oorringen.

Beeld: BrunoPress

De knot van achteren en tevens een lief momentje tussen Victoria en Daniel. Als je zelfs bij de kassa van de IKEA nog een arm om elkaar heen slaat, dat moet het wel snor zitten met je relatie. “Wil jij nog een hotdog, schat?”

Beeld: BrunoPress

En nog even de hele outfit, want ook de bijzondere gouden riem van Victoria was een accessoire dat de aandacht trok. En dan hebben we het nog niet over die centimeterhoge slangenprintschoenen gehad!

Shoppen als Victoria? De champagnekleurige blouse is van Totême, de handtas is van Bottega Veneta en de boots zijn van Stinaa J. Maar we duiken vooral eerst in de kast om ook eens zo'n sjaaltje te proberen!

Dat ook prinses Victoria haar stijlinspiratie opdoet bij andere royals, bleek wel uit haar glinsterende zilveren japon die 's avonds tevoorschijn kwam. Kate Middleton pakte vorige maand uit in ultra-glamourous, metaalkleurig glitter en de Zweedse kroonprinses laat zien dat zij er ook wat van kan. Love it!

Prinses Victoria in By Malina. Beeld: BrunoPress

Bron: Vogue Scandinavia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook