Monique Westenberg schenkt klare wijn over geruchten nieuwe liefde

De geruchtenmolen draait overuren...

Lees ook

Monique Westenberg genoot onlangs van een heerlijke vakantie in Bonaire. Volgens geruchten zou ze daar een nieuwe liefde hebben ontmoet tijdens een feestje. Heeft ze echt een nieuwe vlam of is het allemaal lariekoek? Haar management geeft meer duidelijkheid.

Nieuwe vlam

Monique genoot samen met zestien vriendinnen op het zonnige Bonaire om de verjaardag van een van de dames te vieren. Toen Monique het tijdens een feestje goed leek te kunnen vinden met de dj, Vinny James, begon de geruchtenmolen al snel op volle toeren te draaien. Zou deze dj Monique's nieuwe love interest kunnen zijn?

Volgens het management van de blondine is dat niet zo. “Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is”, aldus het management tegenover Shownieuws. Duidelijk!

André

Ondertussen is Monique's ex, André Hazes, weer terug in Nederland. Hij zou naar het buitenland vertrokken zijn om van zijn emotionele burn-out te herstellen. De zanger cancelde ook al zijn aankomende shows. Wat hij precies in het buitenland heeft gedaan en waar hij zich bevond, blijft onduidelijk.

LEES OOK

Beauty! Monique Westenberg maakt indruk met afgetraind lichaam

Waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook