Queen Elizabeth brengt nacht in ziekenhuis door

Wel komt het paleis met een geruststellende boodschap.

Voor het eerst in acht jaar heeft Queen Elizabeth een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Het nieuws komt vlak nadat bekend werd dat de koningin ook een bezoek aan Noord-Ierland moest annuleren op advies van haar artsen. Toch laat het paleis weten dat de Queen alweer back to work is.

Geen cocktails en geen lange reizen meer, luidde het advies van Queen Elizabeth's artsen eerder deze week. Nu heeft een woordvoerder van Buckingham Palace ook laten weten dat HM een nacht in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen. “In navolging van het medische advies om een paar dagen uit te rusten, bezocht de Queen woensdagmiddag het ziekenhuis voor een paar vooronderzoeken. Ze keerde donderdagmiddag terug naar Windsor Castle en voelt zich goed.”

De afgelopen dagen was de Queen veel op pad. Ze verruilde Windsor Castle onlangs nog voor Buckingham Palace, Wales en Ascot. De dag voor haar ziekenhuisbezoek had ze nog drie afspreken op de planning: twee virtuele belletjes en een avondreceptie met een groot aantal zakengiganten. Ze zou haar kantoorwerkzaamheden inmiddels weer hebben opgepakt, maar voorlopig rustig aan doen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws