Slecht nieuws voor Patricia Paay: onverwachts in ziekenhuis opgenomen

Patricia heeft een pittig weekend achter de rug.

Lees ook

Beterschap, Patricia Paay! De voormalige Star Sisters-zangeres is opgenomen in het ziekenhuis, zo meldt ze zelf op Instagram.

Onverwachts

“Lieve volgers, het was even een beetje stil. Afgelopen weekend ben ik helaas onverwachts in het ziekenhuis belandt”, schrijft Patricia bij een foto vanuit het ziekenhuisbed. “Er was een complicatie met mijn heup. Ik had veel pijn. De artsen hebben direct actie ondernomen en ik ben inmiddels al geopereerd.”

Het gaat naar eigen zeggen gelukkig weer wat beter, helemaal omdat manlief langskomt om de zangeres te steunen. “Gelukkig gaat het nu goed met mij. Mijn man komt elke dag langs. Ik moet nog even revalideren maar ik word goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag”, aldus Patricia.

Reacties

In de reacties onder de foto regent het steunbetuigingen. Zo wensen onder andere Hans Klok, Olcay Gulsen, Eddy Zoëy en Irene Moors Patricia beterschap.

Het is niet de eerste keer dat Patricia in het ziekenhuis is beland vanwege haar heup. Twee jaar geleden werd de actrice ook al geopereerd aan haar heup, en viel ze tijdens haar revalidatie van de trap.

Veel beterschap en sterkte gewenst!

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook