Prinses Charlene deelt droevig nieuws

Het zit de prinses van Monaco niet mee!

Lees ook

Het zijn geen makkelijke tijden voor prinses Charlene van Monaco. Niet alleen moet ze haar kinderen al maandenlang missen, ook heeft ze nu van een ander dierbaar gezinslid afscheid moeten nemen.

Op Instagram deelt prinses Charlene het droevige nieuws dat haar hondje is overleden. “Mijn kleine Angel is gisteravond overleden, ze is overreden. Ik ga je zoveel missen, rust in vrede”, schrijft de verdrietige prinses bij een foto van haarzelf en haar trouwe viervoeter.

Het is onduidelijk of hondje Angel bij prinses Charlene in Zuid-Afrika was, of dat het huisdier achter is gebleven in Monaco bij de rest van het gezin.

Volgens het paleis keert Charlene deze maand terug naar Monaco, nu ze al maandenlang vanwege medische redenen in Zuid-Afrika verblijft. Wanneer ze precies weer herenigd wordt met haar gezin, is niet bekend. “Ik kan niet wachten om naar huis te gaan, ik mis mijn kinderen verschrikkelijk“, vertelde de Doorluchtige Hoogheid vorige week. “Ik denk dat elke moeder die maandenlang van haar kinderen is gescheiden hetzelfde gevoel heeft.” Nog een flinke klap dus dat ze niet kan terugkeren met/naar haar kleine Angel.

Bron: Instagram @hshprincesscharlene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook