Estelle Cruijf gaat op hilarische manier met Photoshop-fail om

Estelle werd bij haar laatste Instagram-foto betrapt op een Photoshop-foutje.

Estelle Cruijf ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. De presentatrice schittert dan ook regelmatig op mooie kiekjes op Instagram, al lijkt haar laatste foto niet helemaal zuiver te zijn… Volgers van de 43-jarige actrice hebben haar namelijk op een foutje betrapt.

Krom hekje

Estelle plaatste gisteren een foto op Instagram waarin ze in een all white outfit poseert in haar eigen stekje. “Home is where love resides, memories are created, friends always belong and laughter never ends“, schrijft ze bij het kiekje.

En hoewel Estelle er prachtig uitziet op de foto, was dat niet waar de aandacht van haar volgers naar toe ging. Op de achtergrond van de foto is namelijk een opmerkelijk detail te zien. Het hekje van het balkon is namelijk een tikkeltje gebogen en dat kan maar één ding betekenen: Estelle heeft Photoshop gebruikt. Oeps!

Grapje

“Es, er is iets mis met je hekje”, reageert een volger in de comments. En: “Beetje verkeerd gefotoshopt. De tralies van je balkon zijn krom!”, schrijft iemand anders.

Gelukkig kan Estelle lachen om het foutje en grapt ze er zelfs over in haar Instagram Stories. “Jullie zijn bezorgd om mijn hekje… No worries! Mijn hekje is recht en het gaat helemaal goed met het hekje”, roept ze in een filmpje. “Voor de cursus Photoshop voor beginners meld je vandaag bij mij aan!”, grapt Estelle. Goeie!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws