Prins Albert geeft nieuwe update over terugkomst Charlene: ‘We missen haar allemaal’

Opnieuw weet prins Albert het zeker: heel binnenkort is Charlene weer thuis!

Lees ook

We hebben het eerder gehoord, maar nu weet prins Albert het zeker: prinses Charlene zal zeer binnenkort weer in Monaco zijn.

In goede vorm

Een tijdje geleden liet de vorst van Monaco al weten dat zijn vrouw in oktober voldoende hersteld zou zijn om terug te keren naar het paleis. Het eind van de maand nadert, en van prinses Charlene is nog steeds geen spoor te bekennen in het kleine staatje. Tijd voor een update! Prins Albert laat aan People weten dat het nog altijd 'een kwestie van dagen' is voordat de prinses weer herenigd zal zijn met haar gezin.

“Ze is in goede vorm en voelt zich opgewekt”, vertelt Albert. “Ze zal ruim op tijd terug zijn voor de Nationale Feestdag van 19 november. Ruim op tijd.”

Last-minute besluit

Prins Albert heeft zelfs al goede hoop dat zijn echtgenote hem kan vergezellen naar de wereldtentoonstelling in Dubai op 13 november. “Maar dat is een besluit dat we last minute zullen nemen.”

De gesprekken die Albert en Charlene nu voeren, schijnen vooral over de kinderen, prinses Gabriella en prins Jacques, te gaan. “Natuurlijk mist ze de kinderen erg. En zij missen haar. We missen haar allemaal.”

Prinses Gabriella en prins Jacques. Beeld: BrunoPress

Medische goedkeuring

Op 8 oktober onderging prinses Charlene haar laatste operatie in Zuid-Afrika, waar ze vanwege ernstige holte-ontstekingen al maanden verblijft. Die vier uur durende ingreep verliep goed, laat prins Albert weten. Het paar verwacht nu elk moment toestemming van Charlene's medische team om de prinses weer op het vliegtuig te laten stappen. Ook aan het Franse Point De Vue vertelt Albert dat het niet lang meer duurt: “Ze keert heel binnenkort terug. Ik kan geen precieze datum geven, maar jullie horen het als het zover is.”

Bron: Hello! Magazine, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook