Dít beautyproduct gebruikt Kate Middleton iedere avond voor een stralende huid

Het zit 'm allemaal in de skincare routine.

Lees ook

De hertogin van Cambridge laat al jaren mensen versteld staan met haar stralende huid. Hoe haar skincare routine eruitziet willen we dan ook graag weten. Gelukkig wordt er af en toe een tipje van de sluier opgelicht, zoals het beautyproduct dat Kate iedere avond gebruikt om haar gezicht mee te reinigen.

Reinigen

We zouden een hoop geld ervoor over hebben om de schoonheidsroutine van Kate Middleton te weten. Want hoe krijgt ze toch iedere keer weer een stralende en egale huid? We kunnen garanderen dat ze dat nooit zomaar zou verklappen, maar weten we wel wat haar favoriete product is om haar huid 's avonds weer helemaal clean te krijgen.

De Royal Highness schijnt namelijk een groot fan te zijn van de face cloth, schrijft Hello!. Dit product is vrijwel bij iedere drogist of beautyzaak verkrijgbaar en vaak ook nog eens low budget. Haar visagiste, Arabella Preston stelt zelfs dat een face cloth de beste manier is om make-up en vuil van je huid te verwijderen.

Face cloth. Beeld: iStock
Beeld: Brunopress

Face cloths zijn dus ook een betere optie dan de welbekende cleansing wipes. Het merendeel van die doekjes zit namelijk boordevol ingrediënten die je huid uitdrogen of voor irritatie zorgen. Dit is met name parfum en alcohol. Wanneer je een gevoelige huid hebt, zul je meteen merken dat je huid veel trekkeriger aanvoelt. En dat is niet de bedoeling. Kies daarom voor een face cloth, en krijg net zo'n stralende huid als de hertogin van Cambridge!

Bron: Hello Magazine | Beeld: Brunopress, iStock

Laatste nieuws

Zie ook