Aha! Volgens deze TikTok-video kun je je mascara véél makkelijker aanbrengen

Het zorgt voor veel meer volume!

Lees ook

Breng jij je mascara altijd aan door met het borsteltje vanaf onder naar boven te strijken? Je bent niet de enige. We denken allemaal dat dit dé manier is om je wimpers volume te geven, maar niets blijkt minder waar te zijn. Op TikTok zien we namelijk een nieuwe methode voorbijkomen die voor nóg meer volume zorgt.

Zick Zack-methode

TikTok staat boordevol handige beautyhacks. Zo zijn we er dankzij een video van @makeupbylxna (Lina) achter gekomen dat we mascara al ons hele leven verkeerd aanbrengen. De meeste mensen strijken mascara omhoog, voor lengte en volume, maar volgens de TikTokker is er een veel betere manier. Het gaat om de zogenaamde 'Zick Zack-methode'.

Hoe ga je te werk? Trek de huid bij de buitenste ooghoek strak. Houd je mascaraborstel verticaal vast en beweeg de borstel heen en weer over je wimpers. Ga daarna nog een keer as usual met het borsteltje over je wimpers. Verwijder de mascararesten die (waarschijnlijk) rondom je oog zijn beland et voilà! Natuurlijke wimpers met volume én lengte zijn een feit.

@suzi_sina

I actually love this hack👀 #mascara #mascarahacks #longeyelashes #makeuphacks #beautytricks

♬ Love nwantiti – 𝑳𝒚𝒓𝒊𝒄𝒔🔥

Enthousiast

Andere TikTokkers hebben de methode ook geprobeerd en zijn al net zo enthousiast. Waar Lina slechts één laagje op de Zick Zack-manier aanbrengt en één laagje op de 'ouderwetse' manier, brengt @rachelrigler (Rachel) van beide meerdere lagen aan. Probeer dus vooral uit welke manier het beste voor jouw wimpers werkt. Wij gaan deze hack in ieder geval toevoegen aan onze make-up routine!

@rachelrigler

ummmmm OK 🔥 #mascara #makeuphack #viraltrend #eyelashes

♬ original sound – toohot4scotty

Bron: Grazia | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook