Beau Monde’s Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Trend du moment: loafers!

Love your loafers! De schoenen zijn helemaal terug dit seizoen, liet Kendall Jenner vorige week zien met de grove Cosmo 2.0 exemplaren van Vagabond Shoemakers. Ook de zusjes Hadid, Katie Holmes en Emma Chamberlain zijn fan van het merk. Shop jij ze ook? Neem hier een kijkje.

Choco shopping

Het weekend is niet compleet zonder zoete verwennerij. Chocoladeliefhebbers vallen met hun neus in de (cacao)boter, want er ligt weer een hoop nieuw lekkers in de schappen. Onze favorieten:

De nieuwe bites van Hands Off My Chocolate. Verslavend lekker! Het chocolademerk komt met popcorn, pinda's en crispies omhuld met veganistische chocolade. Heerlijk om te snaaien tijdens een filmavondje of verjaardagsfeestje dit weekend.

Lovechock heeft limited editions uitgebracht voor gure herfst- en winteravonden. De heerlijke en originele smaken (speculaaskruiden & mandarijn en amandel & kaneel, de favoriet van de redactie) smikkelen we zonder schuldgevoel op: de repen zijn helemaal biologisch, vegan, vrij van palmolie en minimaal gezoet. En ook van de feestelijke verpakking worden we blij! Verkrijgbaar vanaf 1 november.

Gewoon omdat het populaire broodbeleg té lekker is om niet ook als tussendoortje te eten. Nutella snapt 't en komt met heuse biscuits, goed gevuld met de klassieke hazelnootpasta. Perfect voor in de koektrommel!

Chique & faux

Een must have in de najaarsgarderobe: met een faux leren broek maak je van een comfy trui een chique outfit. Het kunstleer van Knit-ted heeft alle optische kenmerken van echt leer door de matte finish. De 'stretch quality' geeft Knit-ted’s kledingstukken een prachtige en comfortabele pasvorm. Verkrijgbaar in de kleuren matzwart, grijs, sand, latte en choco via knit-ted.com

Voor het eerst als musical

Het bekende, sprookjesachtige 'Amélie' is voor het eerst als musical te zien. Voor wie het verhaal niet kent: Amélie houdt zich haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Als kind werd ze door haar ouders thuisgehouden van school en leefde ze in d'r eigen fantasiewereld. Als het tijd is om het ouderlijk huis te verlaten, gaat ze naar Parijs en wordt serveerster. Haar leven is rustig en overzichtelijk, totdat ze verliefd wordt…Met Christianne de Bruijn als Amélie. T/m 3 april 2022, ameliedemusical.nl

Beeld: iStock

Laatste nieuws