Buitenlandse pers onder de indruk van koningin Máxima: ‘Een hemelse verschijning’

De koningin schittert over de grens.

Lees ook

Een weekendje Rome voor koningin Máxima! Klinkt heerlijk, maar het bleek vooral hard werken. De koningin was in de Italiaanse hoofdstad om te spreken tijdens de G20 top en maakte ook buiten de landsgrenzen indruk.

In Rome

Naast haar royal duties als koningin der Nederlanden heeft Máxima ook een groot takenpakket bij haar werk voor de VN als – we citeren – 'speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en als erevoorzitter van het Mondiale Platform voor Inclusieve Financiering.' In Rome mocht Máxima haar woordje doen te midden van een groot aantal wereldleiders, maar het was niet alleen haar speech die indruk maakte bij het internationale publiek.

‘Magnificent’

De Britse pers, bijvoorbeeld, had behoorlijk wat lovende woorden over voor de outfit die koningin Máxima tijdens de top droeg. Volgens Hello! zag Hare Majesteit er 'gorgeous' en 'magnificent' uit.

“De 50-jarige verscheen bij het evenement in een schitterende jumpsuit van de designer Costarellos en ze zag er hemels uit. De prachtige outfit had een aantal grote knopen en was gemaakt uit een schitterend metallic tweed.”

Het gaat om de bovenstaande Emilia Metallic Tweed Jumpsuit die voor 1.465 euro over de toonbank gaat. Na een hoop opnieuw gedragen outfits is het weer een nieuwe aanwinst in de garderobe van Máxima.

Bekijk hieronder de video van Máxima's toespraak:

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook