Herfstvakantie: prins Albert deelt lief momentje met zijn twins

Jacques en Gabriella zijn bijna onherkenbaar zo!

Lees ook

Never a dull moment in het leven van de jonge Grimaldi's! Vorige week liet prins Albert weten dat hij zijn tweeling mee op reis zou nemen naar de klimaattop in Glasgow, maar blijkbaar heeft zijn privéjet toch een ommetje gemaakt via een andere bestemming.

Op Instagram deelt het prinselijk paleis van Monaco namelijk een video van prins Albert die samen met de 6-jarige prins Jacques en prinses Gabriella een pretpark in Duitsland bezoekt. De royal twins dompelden zich afgelopen weekend in Europa-Park helemaal onder in de Halloweensferen. En in het Duitse herfstweer, want de prinsen en prinses zijn gewapend met paraplu, poncho en capuchon. Je zou bijna niet doorhebben dat er een prinselijke familie langsloopt…

Vorig week vertelde Albert nog dat hij zijn kinderen deze week, tijdens hun herfstvakantie, mee zou nemen naar het Schotse Glasglow. De prins moet daar zijn voor de klimaatconferentie en wilde zijn kinderen meenemen. Ten eerste omdat moeder Charlene nog altijd niet thuis is, en ten tweede omdat hij dacht dat het een waardevolle ervaring zou zijn voor zijn kroost om alvast kennis te maken met het openbare & diplomatieke leven. De royal training begint vroeg in Monaco! Onlangs waren de kleine Jacques en Gabriella ook al mee naar een buitenlands bezoek aan Ierland:

Maar hun vader benadrukt dat alle 'saaie, officiële gebeurtenissen' wel afgewisseld moeten worden met leuke, kindvriendelijke activiteiten. Misschien vandaar dus dat ze via een Duits pretpark naar een conferentie in Glasgow doorreizen. Al moest Albert deze week ook in een stadje aan de Rijn zijn voor een werkbezoek. Het nuttige met het aangename verenigen – of work hard, play hard zoals we dat nu misschien zouden zeggen – dat wordt er bij de Grimaldi's met de paplepel ingegoten!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook