Is deze royal family het meest stijlvol?

Met een voorliefde voor Chanel en Louis Vuitton is dit misschien wel de meest fashionable royal family. En we hebben het dit keer niet over Monaco!

Lees ook

Wij houden de looks van Kate en Meghan nauwlettend in de gaten en ook de outfits van onze eigen koningin Máxima zijn absoluut favoriet bij de redactie. Maar voor échte modelessen moeten we kijken naar de royal family van Griekenland, vindt Tatler.

Prinses Maria-Olympia

Bewijsstuk A: prinses Maria-Olympia. Binnen een mum van tijd heeft deze 25-jarige prinses zich ontpopt tot een ware It Girl. Op Instagram kunnen haar kwart miljoen volgers meegenieten van hoe ze door Parijs rijdt op een fiets van Louis Vuitton en hoe ze op de covers van verschillende bladen schittert.

Prinses Nina

Nina Flohr is het nieuwste lid van de Griekse royal family. Vorige week stapte ze in het huwelijksbootje met prins Philippos van Griekenland en Denemarken en sindsdien draagt ze de officiële titel prinses Nina van Griekenland en Denemarken. Naast haar liefde voor haar kersverse echtgenoot, heeft Nina nóg een liefde: Chanel. Tijdens haar bruiloft schitterde ze dan ook in een prachtige Haute Couture 2020 jurk van het modehuis.

Beeld: BrunoPress

Prins Philippos

Niet alleen prinses Nina trekt regelmatig een stijlvolle outfit uit de kast, ook echtgenoot Philippos kan er wat van. Tijdens formele gelegenheden kiest hij regelmatig voor een donker pak met een opvallende stropdas. Ook in een meer casual setting zet de Griekse prins zijn beste modebeentje voor: van marineblauwe, linnen overhemden tot een groene parka.

Beeld: BrunoPress

Prinses Marie-Chantal

Als een van de beroemde Miller-zussen, die in de jaren tachtig heel populair waren in New York, is prinses Marie-Chantal altijd al een stijlicoon geweest. In 1995 trouwde ze met de knappe prins Pavlos van Griekenland in een prachtige trouwjurk van Valentino. In de jaren erna verblufte ze vriend en vijand keer op keer met haar stijlvolle outfits. Inmiddels heeft Marie-Chantal haar liefde voor mode omgezet in een eigen modelabel voor kinderen. Als moeder van vijf (koninklijke) kinderen heeft ze namelijk de nodige ervaring.

Beeld: BrunoPress

Prinses Tatiana

In 2010 stapte de Venezolaanse Tatiana Blatnik in het huwelijksbootje met prins Nikolaos van Griekenland en Denemarken. Toen al schitterde ze in een prachtige, kanten trouwjurk en in de jaren erna heeft ze haar fashion sense alleen maar verder ontwikkeld. Inmiddels brengt de glamoureuze 41-jarige auteur en event planner heel wat tijd front row door bij modeshows van de grootste modehuizen.

Prins Achileas

Als zoon van prinses Marie-Chantal wordt een modegevoel je met de paplepel ingegoten, zo blijkt. Niet alleen dochter Olympia, ook zoon Achileas verandert alles wat hij draagt in een heus fashion moment. Op Instagram heeft de 21-jarige prins met zijn unieke modestijl en – laten we eerlijk zijn – knappe kop al meer dan een half miljoen volgers verzameld.

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook