Eloise van Oranje is verliefd: ‘Ik ben zo happy’

De gravin laat het vrijgezellenleven achter zich.

Lees ook

De Oranjes kunnen er komende kerst een stoeltje bijschuiven, want Eloise van Oranje heeft een vriendje. Dat verklapt de gravin zelf in de nieuwste LINDA.meiden.

Verliefd

Eloise is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde, zo laat ze weten in het magazine. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy“, aldus de gravin. Meer details over de gelukkige man wil ze helaas nog niet loslaten.

Ze vertelt dat ze eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een relatie, omdat ze zichzelf niet echt als een relatietype ziet. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: 'Je gaat helemaal los.' Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed”, vertelt ze.

Studentenleven

Naast dat Eloise uit de doeken deed dus een vriendje te hebben, ging ze ook in op de beruchte foto waarop ze met een sigaret in haar hand te zien was. “At the end of the day ben ik gewoon een negentienjarig meisje, een student. Of ik ladderzat in een kroeg ga staan? Natúúrlijk”, grapt ze.

Eloise woont op dit moment in Amsterdam, waar ze studeert aan de hotelschool. Ze deelt een appartement met twee vriendinnen.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook