Meghan Markle had deze lieve gewoonte op de set van Suits

Ook toen had de Duchess al een hart van goud.

Voordat Meghan Markle het jawoord gaf aan prins Harry was ze jarenlang te bewonderen in de populaire advocatenserie Suits. Ook toen had ze al een hart van goud, zo verklapt een goede bekende.

Persoonlijke briefjes

Het is alweer een paar jaar geleden dat Meghan voor het laatst in de huid van Rachel Zane kroop in de serie Suits. Toch weet Suits-producer Aaron Korsch nog goed hoe het was om met de Duchess te werken. Op Twitter kreeg hij de vraag wat hij nou het leukst aan het werken met Meghan vond, en daar hoeft hij niet lang over na te denken.

“Ik hield onder meer van Meghans enthousiasme, zowel op de set als daarbuiten. Ze vrolijkte de stemming op, waar ze ook was”, vertelt hij. Daarnaast had de Duchess nog een lieve gewoonte op de set. “Na het lezen van de seizoensopener en -finale schreef ze altijd een briefje voor me. Dat maakte altijd mijn dag goed.” Volgens de Suitscollega zijn dat enkele van de eigenschappen die Meghan zo'n mooi persoon maken.

Bedankje

Het schrijven van persoonlijke boodschappen is Meghan in de jaren na Suits zeker niet verleerd. Zo was ze in 2019 gastredacteur van de iconische September issue van de Britse Vogue. Om de medewerkers van het modemagazine te bedanken, stuurde ze hen allen leergebonden notitieboekjes met elk een persoonlijke brief toe. Zo lief!

Dat Meghan nog altijd een bijzonder plekje inneemt in de harten van haar Suits-collega's, bleek ook deze week wel toen co-star Rick Hoffman een foto uit de doos samen met Meghan deelde. Het bijschrift? 'Die goede oude tijden…'

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws