Knappe kop: de dochter van prinses Märtha Louise sleept beautyprijs in de wacht

De 16-jarige Leah heeft een bijzonder talent.

Lees ook

Royal influencers zijn hot. Waar wij in Nederland Eloise van Oranje hebben gekroond tot gravinfluencer, heeft Noorwegen er nu ook een koninklijke influencer bij.

De tweede dochter van prinses Märtha Louise van Noorwegen, Leah Isadora Behn, timmert hard aan de weg als influencer. En dat gaat haar behoorlijk goed af.

Mode en beauty

De 16-jarige Leah is dol op alles wat met mode en beauty te maken heeft. Ze is er zó dol op, dat ze er niet één maar twee Instagram-accounts aan heeft gewijd. Met bijna zeventigduizend volgers is haar beauty-account het meest populaire van de twee. Hier laat ze haar creativiteit de vrije loop en creëert ze de meest knappe make-upcreaties.

Beste influencer

Dat Leah behoorlijk goed overweg kan met de make-upkwasten, is ook de juryleden van de Vixen Awards niet ontgaan. Onlangs mocht Leah namelijk de Vixen Award Beauty 2021 in ontvangst nemen voor haar mode- en beauty-invloed op social media. En dat is niet zomaar een prijs. Deze award wordt beschouwd als de belangrijkste in de Noorse influencerwereld.

De dochter van prinses Märtha Louise had nooit verwacht dat ze deze prijs in de wacht zou slepen. “Iedereen bedankt die hier is en bedankt aan iedereen die me steunt, op me heeft gestemd, die me volgt en ziet wat ik aan het doen ben”, zei ze tijdens haar speech. “Dat had ik niet verwacht. Natuurlijk bedank ik ook mijn vader en moeder. Zij hebben me altijd gesteund, wat ik ook doe”, verwijst de jonge royal naar haar vader, die op kerstavond 2019 zijn leven heeft beëindigd.

Trots

Natuurlijk was ook moeder prinses Märtha Louise aanwezig tijdens de prijzenuitreiking. “Ik ben zo trots op je”, schreef ze later op Instagram bij een foto met haar dochter. “Toen je nog maar twee jaar oud was wisten we al dat je iets op het gebied van make-up of mode zou gaan doen. Je bent zo toegewijd en je bent een grote inspiratie voor ons allemaal. Ik hou van je, mijn dochter.”

Bron: Elle France | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook