Bibi Breijman laat weten hoe het gaat na ziekenhuisopname

De zwangere Bibi werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen vanwege extreme misselijkheid en braken.

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon zitten in een emotionele en fysieke rollercoaster. Vorige maand maakten de ouders van Teddy nog vol trots bekend dat ze een tweede kindje verwachten, maar helaas was het al snel gedaan met de feestvreugde. De zwangerschap van Bibi is ook deze keer erg heftig en ze moest zelfs worden opgenomen in het ziekenhuis.

Gelukkig lijkt het nu aan de betere hand te gaan met Bibi, zo deelt de mama op Instagram.

Weer thuis

“Veel vragen of ik weer thuis ben en hoe het met me gaat”, schrijft Bibi in haar Instagram Stories. “Ik ben weer thuis en iedereen zorgt heel goed voor me.” De klachten zijn afgenomen en zijn iets minder erg dan tijdens haar eerste zwangerschap, vertelt ze. “Slapen, eten, braken valt me minder zwaar deze zwangerschap, omdat ik nu weet dat het ook echt weer voorbij gaat. En dat het vast een teken is dat het goed gaat met kleine bebe.”

Beeld: Instagram Stories Bibi

Zwangerschapsbraken

In 2018 beviel Bibi van dochtertje Teddy. Toen was de zwangerschap ook allesbehalve 'makkelijk' te noemen. De zangeres had namelijk last van 'hyperemesis gravidarum', oftewel zwangerschapsbraken. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd”, vertelde Bibi destijds aan Flair.

Waylon en dochtertje Teddy helpen de pregnant mom gelukkig goed. “Bij iedere 🤢sessie houdt ze m'n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: 'Zo dat je gauw weer beter wordt mama.' En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen”, aldus Bibi bij een eerdere post op Instagram.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook